Министърът на младежта и спорта Радостин Василев от Има такъв народ

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев от Има такъв народ
Коментари Харесай

Футболен мач между правителствата на България и Северна Македония предложи спортният министър |

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев от " ИТН " предложи да се провежда футболен мач сред държавните управления на България и Северна Македония. 

Василев направи още няколко оферти за разнообразни начинания по време на първото , което се организира през днешния ден в резиденция " Бояна ".

Беше разисквана опцията за взаимни подготвителни лагери за спортисти, както и организирането на другарски футболен мач сред държавните управления на двете страни.

По време на полемиките Радостин Василев съобщи, че за двете страни ще бъде значимо да обменят своя опит във връзка с спортните учебни заведения, развиването на всеобщия спорт и спортната инфраструктура.



Министър Василев посочи, че взаимната работа е от извънредно значение в името на общите цели. Той изрази единодушието си с позицията на премиера Кирил Петков, че градивната работа ще измести езика на омразата и дискриминирането. Според спортния министър двете държавни управления ще работят дружно за опазване на добросъседството, за отворена стопанска система, обвързвана инфраструктура и общи начинания в културата, образованието и спорта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР